.

.

Cabilock 4шт Настолна Поставка За Салфетки Кола Настолна Поставка За Кухненска Хартия Поставка За Диспенсера на Ролки от Хартия, Държач за Тоалетна Хартия Поставка за ?

Cabilock 4шт Настолна Поставка За Салфетки Кола Настолна Поставка За Кухненска Хартия Поставка За Диспенсера на Ролки от Хартия,

BGN 2.67

Наличност
На склад

ВЕРТИКАЛНА стойка за САЛФЕТКИ - Освен добра устойчивост на ежедневното износване, външния му вид и привлекателнаПОСТАВКА за тоалетна хартия - Изработени от висококачествен и траен дърво, тази поставка за салфетки практичен и е трайна. СТОЙКА за ролка ХАРТИЯ - тя може да се използва не само като поставка за хартиени кърпи за ръце, но и като практичен държач за филма, за консервиране на кухнята. бамбук поставка за салфетки.ДЪРЖАЧ ЗА ХАРТИЕНИ кърпи МРАМОР - ВЕРТИКАЛНА стойка за РОЛКИ ХАРТИЯ Може да се използва не само като титуляр за хартиени кърпи за ръце, но и като практичен държач за филма, за консервиране на кухнята.ПОСТАВКА ЗА ДИСПЕНСЕРА САЛФЕТКИ - седнете сега, на кухненската маса, не заема много място, удобно и практично.ВЕРТИКАЛНА стойка за САЛФЕТКИ - Освен добра устойчивост на ежедневното износване, външния му вид и привлекателна.ПОСТАВКА за тоалетна хартия - Изработени от висококачествен и траен дърво, тази поставка за салфетки практичен и е трайна. СТОЙКА за ролка ХАРТИЯ - тя може да се използва не само като поставка за хартиени кърпи за ръце, но и като практичен държач за филма, за консервиране на кухнята. бамбук поставка за салфетки.ДЪРЖАЧ ЗА ХАРТИЕНИ кърпи МРАМОР - ВЕРТИКАЛНА стойка за РОЛКИ ХАРТИЯ Може да се използва не само като титуляр за хартиени кърпи за ръце, но и като практичен държач за филма, за консервиране на кухнята.ПОСТАВКА ЗА ДИСПЕНСЕРА САЛФЕТКИ - седнете сега, на кухненската маса, не заема много място, удобно и практично.Пратката включва 4 стойки за ролка хартия Характеристики -Цвят : както е показано, държач за салфетки за маса -Материал : Дърво, Държач за кухненски хартиени кърпи за ръце -Размер : 28,00 X14,00 X14,00 см /11,00 X5,50 X5 титуляр за хартиени кърпи. - Изработена от висококачествен дървен материал, поставка за салфетки е износостойким и устойчив на падане на вертикални притежател на ролка хартия. - Благодарение на творческата вертикална форма, тя е едновременно и държач за кърпички, и украса, идеална съдове за ежедневна употреба кухненска хартия.

Опции за продукта

Свързани продукти