.

.

N/A Обтегач за салфетки от 12 теми, Персонални пръстен за салфетки с камък-спътник във формата на Лале, Просто Модерен Пръстен за салфетки във формата на цвете (Цвят: з?

N/A Обтегач за салфетки от 12 теми, Персонални пръстен за салфетки с камък-спътник във формата на Лале, Просто Модерен Пръстен

BGN 0.67

Наличност
На склад

Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапезаПръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 12 пръстените за салфетки.Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 12 пръстените за салфетки.Функция : Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстен за салфетки за маса украса, изработени от здрав и практично сплав. дълготраен, с чиста подплата и вериги за даване елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 12 пръстените за салфетки.Цвят : златист Материал : Сплавразмер : един размЕрв комплекта са включени : 12 * халки за салфетки забележки : 1. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всеки друг случай.

Опции за продукта

Свързани продукти