.

.

Безшумен Вентилатор Преносим Климатик RMENST, Персонален Мини-Изпаряване на Вентилатора-Охладител USB, 3 Скорости, Малък Тенис на Охлаждащ Вентилатор-Овлажнител (Бял ц?

Безшумен Вентилатор Преносим Климатик RMENST, Персонален Мини-Изпаряване на Вентилатора-Охладител USB, 3 Скорости, Малък

BGN 1.67

Наличност
На склад

[лесен за използване и запечатан] Този личен интеркулер на въздуха е лесно да се ползватПросто добавете вода, включете устройството и го включете.Голям фланец на резервоара за вода ефективно предотвратява изтичане на вода.Този агрегат въздушно охлаждане е подходящ за всички помещения, офиси, пътуване, къмпинг и други дейности. [МАЛЪК И ПРЕНОСИМ] : вземете със себе си на работа, в пътни пътуване или просто от стая в стая в дома си. [характеристики] Тих и удобен бесщеточный двигател : използване на висококачествен бесщеточный двигател, тихо и дискретно наслаждавайте се на хладен бриз. Резервоар за вода с голям капацитет 400 мл : за дълго хидратира кожата, добавяне на вода по опашката, тя да придружава вас през целия ден. [преносим вентилатор-хладен въздух 4 в 1] Разход на преносим охладител климатик, настолен вентилатор, пречистване на въздуха, овлажнител на въздуха в този вентилатора-охладител на въздуха, дори и ако можете директно да добавяте чиста вода или вода с лед в резервоар за вода, по-здрав, свеж и хладен мъгла ще излезе от въздуховод. [няколко начина за захранване] За захранване може да се използва USB-порт за мобилни устройства, като лаптопи.Използвайте зарядно устройство за захранване чрез стенни розетки.Може да се зарежда чрез автомобилен USB-порт. [лесен за използване и запечатан] Този личен интеркулер на въздуха е лесно да се ползват.Просто добавете вода, включете устройството и го включете.Голям фланец на резервоара за вода ефективно предотвратява изтичане на вода.Този агрегат въздушно охлаждане е подходящ за всички помещения, офиси, пътуване, къмпинг и други дейности. [МАЛЪК И ПРЕНОСИМ] : вземете със себе си на работа, в пътни пътуване или просто от стая в стая в дома си. [характеристики] Тих и удобен бесщеточный двигател : използване на висококачествен бесщеточный двигател, тихо и дискретно наслаждавайте се на хладен бриз. Резервоар за вода с голям капацитет 400 мл : за дълго хидратира кожата, добавяне на вода по опашката, тя да придружава вас през целия ден. [преносим вентилатор-хладен въздух 4 в 1] Разход на преносим охладител климатик, настолен вентилатор, пречистване на въздуха, овлажнител на въздуха в този вентилатора-охладител на въздуха, дори и ако можете директно да добавяте чиста вода или вода с лед в резервоар за вода, по-здрав, свеж и хладен мъгла ще излезе от въздуховод.

Опции за продукта

Свързани продукти