.

.

Мини Кофа за Боклук Ветрозащитное, Тава за събиране на Пепел с капак, Сменяема Вътрешна подложка от Неръждаема Стомана, за домашния офис, Ресторант, Бар, удобства, з?

Мини Кофа за Боклук Ветрозащитное, Тава за събиране на Пепел с капак, Сменяема Вътрешна подложка от Неръждаема Стомана, за домашния офис,

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Скрита Пепелник】 Корпус пепелници, изработени от висококачествена дървесина и е с вградена завършек от неръждаема стоманаВсичко това изглежда като бижу, подходящо за всеки дом декорации.Добра пепелник, затваряне на капака, не може да се каже, че това е пепелник. 【Ветроупорен Пепелник】 Пепелници за цигари с капак, който може да изолира миризмата на бъчви.В същото време покрийте, може да попречи на разлет пепел. 【Лесно почистване】 Го наистина лесно за почистване, тъй като неръждаема стомана може да бъде изтеглена.Или извадете предпазител от неръждаема стомана и се поставя в съдомиялна машина. 【Употреба в няколко сценария на】 Камерата е с водоустойчив дървен покритие за маси на открито или във вътрешния двор.Той също така е подходящ за всякакви подаръци на закрито или домашния офис. 【Технически характеристики】 Общият размер на : 3.05 инча нето тегло : 0,41 паунда.Резервоар от неръждаема стомана с 3 мундштучками за цигари, може да побере 3 цигари едновременно. 【Скрита Пепелник】 Корпус пепелници, изработени от висококачествена дървесина и е с вградена завършек от неръждаема стомана.Всичко това изглежда като бижу, подходящо за всеки дом декорации.Добра пепелник, затваряне на капака, не може да се каже, че това е пепелник. 【Ветроупорен Пепелник】 Пепелници за цигари с капак, който може да изолира миризмата на бъчви.В същото време покрийте, може да попречи на разлет пепел. 【Лесно почистване】 Го наистина лесно за почистване, тъй като неръждаема стомана може да бъде изтеглена.Или извадете предпазител от неръждаема стомана и се поставя в съдомиялна машина. 【Употреба в няколко сценария на】 Камерата е с водоустойчив дървен покритие за маси на открито или във вътрешния двор.Той също така е подходящ за всякакви подаръци на закрито или домашния офис. 【Технически характеристики】 Общият размер на : 3.05 инча нето тегло : 0,41 паунда.Резервоар от неръждаема стомана с 3 мундштучками за цигари, може да побере 3 цигари едновременно.

Опции за продукта

Свързани продукти