.

.

Комплект автомобилни аксесоари AuInLand Bling за жени, включващ кола за телефон Bling, подложки за автомобилни подстаканников Bling, мини-куки Bling, поставки за очила Bling, о-пръс?

Комплект автомобилни аксесоари AuInLand Bling за жени, включващ кола за телефон Bling, подложки за автомобилни подстаканников

BGN 0.67

Наличност
На склад

【Държач за мобилен телефон Bling】 : закопчалка от ABS-пластмаса + на повърхността на планински кристал + силиконова издънкаПоддържа ъгъла на завъртане на 360 °, което позволява задържане на телефона вертикално и странично.Гъвкав размер на затягане подходящ за смартфони е с диагонал 3,5-6 инча (разширяема до 90 мм).Стойка за номер, обикновено се използва на предното стъкло, конзоли, столешницах маси, дърво, метал, пластмаса и други гладки повърхности с вендузата.Поставете выпускное отвор на климатика когато той е определен в зажиме за освобождаване на въздух. 【Мини-автомобилни куки за бижута】 : Вътрешен пластмаса + повърхност от страз.Автомобилна закачалка за съхранение на продукти, ключодържател за ключове, чанти, чадъри, кабел за зареждане и други дребни елементи.Свалям филм от обратната страна на малък автомобил лепкав куката, след това залепете кука за гладка и чиста повърхност. 【Лъскава повърхност】 : Лек, здрав и издръжлив.Повърхността е от изкуствена страза лъскава и красива, че колата прави необичайно и ефективно привлича вниманието на околните. 【Автомобилни аксесоари с кристали】 : Този набор от аксесоари за Блясък подходящ за повечето леки автомобили, ванове, камиони и други превозни средства.Добър набор от инструменти за украса на интериора на колата, особено за жените.Добър набор подарък за вашите приятели и близки.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси за продукта. 【Автоаксесоари Bling】 : Mailto включва 1 × кола за телефон bling, 2 × мини-автомобилни куки bling, 2 × стойка за автомобил поставки за чаши след bling, 2 × поставки за очила bling, 6 × пръстени за бутона за стартиране, 4 × кристални капачки за вентили гуми. 【Забележка】 : Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси по отношение на автомобилни аксесоари Bling.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне.Автоаксесоари за побрякушек, определени от 17 теми, кола за телефон с побрякушками ▪ Материал : закопчалка от ABS-пластмаса + повърхност от страз + силиконова основа на присоске ▪ Характеристики : Завъртане на 360 ° позволява задържане на телефона вертикално и странично.Дизайн без винтове.На разположение за работа с една ръка. ▪ Два стила на ползване Държач за вашия телефон обикновено се използва на предното стъкло, конзоли, столешницах, пластмаси и други гладки повърхности с устройството основание. Обикновено се побира в контакта на климатик, когато се инсталира на скоба за воздухоотвода. ▪ Приложение : Гъвкав размер на затягане подходящ за смартфони е с диагонал 3,5-6 инча (разширяема до ширина 90 мм). ▪ Съвети за използване : След инсталиране, моля, не отсоединяйте присоску често, в противен случай тя ще навреди на нейната лепкавост.Мини-автомобили кука за бижута ▪ Брой : 2 ▪ Размер : 1,2 см х 0,83-инча ▪ Материал : вътрешен пластмаса + повърхност от страз ▪ Използване : Свалям филм от обратната страна на малък автомобил лепкав куката, след това залепете кука за гладка и чиста повърхност.

Опции за продукта

Свързани продукти