.

.

ГИПЕРСКОРОСТНОЙ Универсален 890 мм Предни + Задни 4 бр. Гъвкави Продължавам Крила, Много Широки Арки на калниците на Купето, ABS-Пластмаса С Карбоновым Покритие, Кола З?

ГИПЕРСКОРОСТНОЙ Универсален 890 мм Предни + Задни 4 бр. Гъвкави Продължавам Крила, Много Широки Арки на калниците на Купето, ABS-Пластмаса

BGN 27.48

Наличност
На склад

? Универсално приложение за повечето превозни средства, моля, проверете дали съответстват на характеристиките на продуктите преди покупка ? 100% е абсолютно нов, никога не е използвана и не устанавливался.Изработен е от висококачествен материал ABS, която е много гъвкава и не се напуква. ? Придайте на вашия автомобил уникален външен вид, защитете гуми и съхранявайте ги чисти. ? Инсталация прецакани.Инструкции за инсталиране на комплект не е включена.Силно се препоръчва професионално инсталиране. ? Ние предлагаме безплатна политика за връщане на пари обратно гаранция!Моля, не се колебайте да ни потърсите, ако възникнат някакви въпроси, ние сме винаги готови да помогнем!!.Приложение : Универсална за всички превозни средства Съдържание на опаковката : 2 x дилататори на предното крило (37 "x 14,5") 2 x продължавам задното крило (37,5"x 14,75") Инструкции за инсталиране В комплекта не е включена Особености : 100% чисто нов, никога не е използвана и не устанавливался е Изработен от висококачествена ABS-материал, който е много гъвкав и не се напуква Надстройка на вашия автомобил уникален външен вид Защита и запазване на вашите гуми чиста Инсталация прецакани.Инструкция за монтаж не е включена в комплекта.Силно се препоръчва професионален монтаж Размер : 890 мм (дължина), 350 мм (височина).

Опции за продукта

Свързани продукти