.

.

Регулируем Кожен Кромкооблицовочный Стан с Дървена Дръжка Професионален Кромкооблицовочный Работния Инструмент за извършване на Работи от Кожа със Собствените ?

Регулируем Кожен Кромкооблицовочный Стан с Дървена Дръжка Професионален Кромкооблицовочный Работния Инструмент за извършване на Работи

BGN 3.42

Наличност
На склад

★ Материал : Тази кожена биговка е изработена от висококачествена стомана материал, който се отличава с издръжливостБлагодарение на гладка дръжка и главичката, тя се използва главно за прижатия риболов с кожата за извършване на фини изделия от кожа. ★ Лесна употреба : Завъртете винта за регулиране на ширината на острието (максимум 0.Острието може да се използва за създаване на гънки по границите, успоредни линии, за мига и за направляващи линии за удар прорезей за връзване. ★ Регулируеми : Този биговщик eage може бързо и лесно да се регулира с помощта на винта на върха. стабилната конструкция осигурява плавна работа по време на употреба.Дизайн на огъване е проблема с кожени краища. ★ Приложения : Инструмент за намачкване на регулирани на ръбовете може да се използва за прижатия линия до кожата, за да се създаде пъти по границите, създаване на кожени колани, колани, портфейли, чанти, кобури или седло. ★ Преносим : Биговщик лек и преносим, което ви позволява да го вземете със себе си навсякъде.Това ви позволява да изпълнявате поделку бързо и ефективно.Задължителен елемент за направата на инструменти от кожа. ★ Материал : Тази кожена биговка е изработена от висококачествена стомана материал, който се отличава с издръжливост.Благодарение на гладка дръжка и главичката, тя се използва главно за прижатия риболов с кожата за извършване на фини изделия от кожа. ★ Лесна употреба : Завъртете винта за регулиране на ширината на острието (максимум 0.Острието може да се използва за създаване на гънки по границите, успоредни линии, за мига и за направляващи линии за удар прорезей за връзване. ★ Регулируеми : Този биговщик eage може бързо и лесно да се регулира с помощта на винта на върха. стабилната конструкция осигурява плавна работа по време на употреба.Дизайн на огъване е проблема с кожени краища. ★ Приложения : Инструмент за намачкване на регулирани на ръбовете може да се използва за прижатия линия до кожата, за да се създаде пъти по границите, създаване на кожени колани, колани, портфейли, чанти, кобури или седло.

Опции за продукта

Свързани продукти