.

.

Gaunt Industries ХИПО-49 (2 опаковки) - Апликатор за лепило за бродерия - Прозрачна Пластмасова бутилка с капацитет 2 унции с тъп връх на игла 18 калибър - Опаковка лепило за тро?

Gaunt Industries ХИПО-49 (2 опаковки) - Апликатор за лепило за бродерия - Прозрачна Пластмасова бутилка с капацитет 2 унции с тъп връх

BGN 6.14

Наличност
На склад

Точно лепило апликатор за нанасяне на Една капки или Тънка линия прозрачна пластмасова бутилка по 2 унции - лесно се свива. инструмент за нанасяне на лепило Quilter's.Идеален за лепило за тъкани Aleene No-Sew.Използва се за получаване на подглазурной керамика.Точно лепило апликатор за нанасяне на Една капки или Тънка линия. прозрачна пластмасова бутилка по 2 унции - лесно се свива. инструмент за нанасяне на лепило Quilter's.Идеален за лепило за тъкани Aleene No-Sew.Използва се за получаване на подглазурной керамика.Точност опаковка за смесена техника, използвани от Занаятчии за постигане на идеални резултати.Включително (2) пластмасови бостонские кръгли бутилки LDPE с капацитет 2 унции с топчета от неръждаема стомана 18 калибри.

Опции за продукта

Свързани продукти