.

.

Комплект от 3 Куки за кухненски Кърпи, Самоклеящийся на Куката за Кърпи за ръце, Мек Силиконов Материал, Здрава фиксация и лесно теглене (Бял)

Комплект от 3 Куки за кухненски Кърпи, Самоклеящийся на Куката за Кърпи за ръце, Мек Силиконов Материал, Здрава фиксация и лесно теглене (Бял)

BGN 3.19

Наличност
На склад

☑ УДОБЕН за потребителя дизайн и ЛЕСНА употреба : Конструкция на този куката за лепило кухненски кърпи за съхранение е нова и забавна, в него се използва принципа на физическа ключалката и отказ от традиционната изогнутого дизайн куката, меки силиконови нокти не порвут кърпа, при това те са ефективно държат кърпаПросто вденьте кърпа в скоба, и му може да бъде извадете директно при използване.Им е толкова лесно да се консолидира, че дори и бебетата могат да ги ползват без много усилия!. ☑Е БЕЗОПАСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ от ДЕЦА : Тези държачи за кърпи са изработени от ABS материал.Форма на този изделия гладка, без много ъгли, а скоба е изработен от мек силикон, който е безопасен за използване, не предизвиква непреднамерено нараняване и е подходящ за използване семейства с деца. ☑ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Подходящ за чаени салфетки, кърпи за ръце, покривки за съдове, кърпи за лице, мочалок, кухненски кърпи и салфетки, може да се прилагат не само като куки за кърпи в банята, душ, кухненски кърпи или улични топъл кърпи, но също така може да бъде украшение или дръжката на гардероба.Освен това, когато сте го постави на масата, може незабелязано да се използват и като притежател за четка за зъби. ☑ Се ИНСТАЛИРА с лекота : самоклеящийся на куката за кърпи е самозалепваща стикер на гърба, може да бъде наклеен върху стена, стъкло, метал и други гладки повърхности, благодарение на клею куката се задържа на стената и предотвратява падането на дрехи и кърпи. Монтаж без пробиване и клей не оставя следи при премахване, което може да защити декорация на дома. ☑ АТРАКТИВЕН ВЪНШЕН вид : Модерна квадратна форма и цветова комбинация и придават на помещението естетически обжалване, което ги прави подходящи за използване като куки за хавлии в банята, душ, кухненски кърпи или декоративни куки за кърпи.Характеристики : 1. УДОБЕН за потребителя дизайн и лесна употреба : Конструкция за съхранение на този куката за лепило кухненски кърпи е нова и забавна, използвайки принципа на физическа ключалката и се отказват от традиционния изогнутого дизайн куката, меки силиконови нокти, които не порвут си кърпа, като в същото време ефективно удържат вашата кърпа.Просто вденьте кърпа в скоба, и му може да бъде извадете директно при използване.Им е толкова лесно да се консолидира, че дори и бебетата могат да ги ползват без много усилия!2. БЕЗОПАСНИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ от ДЕЦА : Тези държачи за кърпи са изработени от ABS материал.

Опции за продукта

Свързани продукти