.

.

Всплывающая Окото Кошница за дрехи Larpur, Сгъваема Кошница за дрехи, Преносим кош за бельо за пране на дрехи с Повишен дръжки за Носене, за Дома, Хотели, Пътуване, Апар?

Всплывающая Окото Кошница за дрехи Larpur, Сгъваема Кошница за дрехи, Преносим кош за бельо за пране на дрехи с Повишен дръжки за Носене,

BGN 2.64

Наличност
На склад

Неуспешно размер : 14 * 14 * 24 инча (дължина*ширина* височина)Размер в сгънат вид : 7,9 * 7,9 инча.Кошница за дрехи Larpur е подходящ за всички помещения с ограничено пространство, можете да поставите в гардероба, стаите, пералня, апартаменти, хотели, хотели.Когато това не е необходимо, просто го сгънете апартамент или се разточва в кръг и поставете в чекмеджето или гардероба, че не отнема много място, за да поддържа ред в стаята.Стоманена тел позволява кошница за дрехи стабилно стоят на земята и осигурява по-добра поддръжка на тялото. Конструкция допълнителен страничен джоб ви позволява да поставите добавки за пране / препарат или чорапи, играчки и т. Корпус от полиестерна мрежа осигурява циркулация на въздух, за да се избегне попадане на влага и миризми.Гъвкава рамка, кошница за дрехи Larpur позволява лесно да се сгъват я, когато тя не се използва, за по-удобно съхранение. 90% полиестер позволява лесно да се пренасят хранителни добавки за измиване / почистване, кърпи, чорапи или книги, играчки, всичко, което ви се прииска.Сгъваема кошница за дрехи : . Размер на разложенном формата на : 14 * 14 * 24 инча (дължина * ширина * височина) Размер в сгънат вид : 7,9 * 7,9 инча.Преносим кош за съхранение : .Кошница за дрехи Larpur е подходящ за всички помещения с ограничено пространство, можете да поставите в гардероба, стаите, пералня, апартаменти, хотели, хотели.Когато това не е необходимо, просто го сгънете апартамент или се разточва в кръг и поставете в чекмеджето или гардероба, че не отнема много място, за да поддържа ред в стаята. Поцинкована стоманена тел с диаметър от 2.0 мм Стоманена тел позволява кошница за дрехи стабилно стоят на земята и се осигурява по-стабилна опора за тялото.Голям страничен джоб.Конструкция допълнителен страничен джоб ви позволява да поставите перални добавки / препарат или чорапи, играчки и т. Мрежест материал от полиестер.Корпус от полиестерна мрежа осигурява циркулация на въздух, за да се избегне попадане на влага и миризми.

Опции за продукта

Свързани продукти