.

.

Меки Миещи Памперси за домашни любимци, за Кучета - Мъжки Памперси за кучета, Миещи Тайна за корема за кучета, 3 опаковки (Dr., XXL)

Меки Миещи Памперси за домашни любимци, за Кучета - Мъжки Памперси за кучета, Миещи Тайна за корема за кучета, 3 опаковки (Dr.,

BGN 14.49

Наличност
На склад

? [XXlarge мъжки колан за кучета] Талия 23-26 см за големи кучета; Моля измерете талията кучета, точно пред задните си лапи, за да получите правилния размер; ?[Икономична опаковка 3-1] всеки с по 3 миещи подгузника за кучета-мъжки кучета с обемен принтом, идеални за дома с няколко домашни животни; повече информация в случай на произшествие; повторно използване на екологично и спестява пари;. ?[Бързо впитывающийся еластичен колан и водоустойчив външен слой, предотвратяват протичането, никъде не се образува каша;. ?[Множество по-широка вълшебна лента позволява на кучетата да се движат свободно и да я лесно да се промъкнат;. ? [Комплексно използване] Супер абсорбиращи многократно мъжки тайна за корема за кучета са идеални за малки неопитни или страдащи от инконтиненция на домашни любимци и кучета с проблема за етикетиране на закрито или на открито; по всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, всички ние сме на ваше разположение!.Мека превръзка на корема, за кучета-мъже - 3 опаковки Пере чалми на корема, за кучета-травестити, Памперси за Многократна употреба за увиване на корема куче-мъжко кученце-кученце (Dr.

Опции за продукта

Свързани продукти