.

.

Ултразвукова Пречистване, 3 Скорости Регулируеми Машина За Почистване с Ултразвук 480 мл устойчива на плъзгане, за да Бижута (Штепсельная вилица САЩ 110)

Ултразвукова Пречистване, 3 Скорости Регулируеми Машина За Почистване с Ултразвук 480 мл устойчива на плъзгане, за да Бижута (Штепсельная

BGN 0.67

Наличност
На склад

Материал от неръждаема стомана : Ултразвукова пречистване е изработена от неръждаема стомана 304 и е покрит с антикоррозийным покритие, което има по-дълъг живот, в сравнение с други подобни почистване с ултразвукУстойчива на плъзгане : Долната част на почистването на машината е противоскользящую дизайн подложки за краката и има двоен ефект за стабилизиране на корпуса и намаляване на шума, което прави за пречистване на по-безопасен и надежден. Капацитет 480 мл : Този ултразвукова пречиствател е много подходящ за почистване на очила, непромокаеми часа, зъбни протези, бижута, монети и т. Използвайте това, за да помогне във вашата работа!.Лесна за почистване : Демонтируйте на захранващия кабел, кошница за почистване и корпус часа почистването на машината, за да се улесни нейното почистване и осигуряване на безопасността на продуктите.Лесна употреба : Силна честота 42000 Hz може да генерира милиони малки почистващи мехурчета, за дълбоко почистване на 360 градуса.Просто добавете една капка от този сапун за миене на съдове, за да се засили почистване, и ще можете да премахнете труднодоступную мръсотия. Лесна употреба : Мощен 42000 Hz може да генерира милиони малки почистващи мехурчета, за дълбоко почистване на 360 градуса.Просто добавете една капка от този сапун за миене на съдове, за да се засили почистване, и ще можете да премахнете труднодоступную мръсотия. Материал от неръждаема стомана : Ултразвукова пречистване е изработена от неръждаема стомана 304 и е покрит с антикоррозийным покритие, което има по-дълъг живот, в сравнение с други подобни почистване с ултразвук. 3 Прехвърляне на : разполага с 3 предварително зададени цикъл на пречистване, на 3 минути, 5 минути и 8 минути, което ви позволява да изберете подходящите настройки в зависимост от характера на продукта. Капацитет 480 мл : Този ултразвукова пречиствател е много подходящ за почистване на очила, непромокаеми часа, зъбни протези, бижута, монети и т.

Опции за продукта

Item Type:
Ultrasonic Cleaner
Material:
ABS, Stainless Steel
Frequency:
42KHz
Gear Position:
3 minutes (gear I), 5 minutes (gear II), 8 minutes (gear III)
Capacity:
480ml
How to Use:
Open the package, read the instructions in detail, and install according to the instructions.:
Package List:
1 x Ultrasonic Cleaner:
1 x Cover :
1 x Cleaning Gasket :
1 x Power Cable :
1 x Manual:

Свързани продукти