.

.

3D Стикери за Дизайн на ноктите с форма на Сърце, Амулети за нокти, 400 БРОЯ Прозрачни 3D Акрилни Амулети за нокти във формата на Сърце за Жените, Аксесоари за салон за М?

3D Стикери за Дизайн на ноктите с форма на Сърце, Амулети за нокти, 400 БРОЯ Прозрачни 3D Акрилни Амулети за нокти във формата на

BGN 31.92

Наличност
На склад

? Опаковка : Вие ще получите 4 пакет (и) 3 D окачване за нокти във формата на сърце, подходяща за декорация на нокти със собствените си ръце ?Материали : Безопасни за носене на ноктите ключодържатели за нокти 3 D във формата на сърца, изработени от качествени материали. ? Функция : Модни бижута, кристали за нокти DIY. ? Случаи : тя Е много подходяща за вашия нийл-арт декорация в собствените си ръце своята практика за телефон, очила и така нататък. Услуги ? : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа. ? Опаковка : Вие ще получите 4 пакет (и) 3 D окачване за нокти във формата на сърце, подходяща за декорация на нокти със собствените си ръце. ?Материали : Безопасни за носене на ноктите ключодържатели за нокти 3 D във формата на сърца, изработени от качествени материали. ? Функция : Модни бижута, кристали за нокти DIY. ? Случаи : тя Е много подходяща за вашия нийл-арт декорация в собствените си ръце своята практика за телефон, очила и така нататък. Услуги ? : На всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.Начин на употреба : 1. Нанесете на ноктите, UV-ОСНОВНО ПОКРИТИЕ и лечение под UV / led лампа. Нанесете UV ЦВЕТЕН ГЕЛ.(НЕ отверждайте!) 3. С помощта на пинсета нанесете блясък на ноктите. Вылечите го под UV /led лампа. Нанесете UV-ГОРНИЯ СЛОЙ и отверждайте под UV /led лампа.

Опции за продукта

Свързани продукти