.

.

JERCLITY 20 Листа, Мраморни Ленти за Лак за нокти Цвят Карамел, Стикери за нокти, пила за нокти, Мрамор Самозалепващи Стикери за Нокти, Тайна за нокти за Жени, Ленти за нок?

JERCLITY 20 Листа, Мраморни Ленти за Лак за нокти Цвят Карамел, Стикери за нокти, пила за нокти, Мрамор Самозалепващи Стикери за Нокти, Тайна

BGN 3.33

Наличност
На склад

? 【СЪДЪРЖАНИЕТО на ОПАКОВКАТА】: Идва с 20 листа стикери за нокти candy gradient marble различни чертежи и размери, като всеки лист съдържа 14 парчета, само на 280 парчета, достатъчно, за да задоволи вашите нужди в оформянето на ноктите на ръцете си, идва с пила за нокти, за нокти във формата на луната, 1 бр, може да донесе много удобства в процес на САМ. ? 【ЕЛЕГАНТЕН стил】: Дизайн в градиентном мраморната стил и с различни ярки цветове може да украсяват ноктите си, така че те са по-чаровни, ще изглеждат по-различно и се открояват от тълпата. ? 【КОНКРЕТНА информация】: тези стикери за нокти с пълна обвивка, изработени от сменяеми самоклеящегося смола материал, не е токсичен и няма мирис, не вредят на ноктите и кожата.Всеки лист стикери за нокти с пълна обвивка е с размер прибл. 10x5,5 см / 4x2,2 инча, лек и удобен за носене и съхранение, не заема много място. ? 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】: Стикер на лак за нокти на самозалепващи, може да се стик директно върху ноктите.По същия начин, просто махнете кората с тях, ако искате да ги изтриете.Лесно и спестява време. ? 【ПОВОД】: Тези етикети за лак за нокти, подходящи за украса на гелевых нокти, акрилни нокти, естествени нокти, режийни нокти, върховете на ноктите и още много други.Подходящ за домашна употреба или маникюрных салони. ? 【СЪДЪРЖАНИЕТО на ОПАКОВКАТА】: Идва с 20 листа стикери за нокти candy gradient marble различни чертежи и размери, като всеки лист съдържа 14 парчета, само на 280 парчета, достатъчно, за да задоволи вашите нужди в оформянето на ноктите на ръцете си, идва с пила за нокти, за нокти във формата на луната, 1 бр., може да донесе много удобства в процес на САМ. ? 【ЕЛЕГАНТЕН стил】: Дизайн в градиентном мраморната стил и с различни ярки цветове може да украсяват ноктите си, така че те са по-чаровни, ще изглеждат по-различно и се открояват от тълпата. ? 【КОНКРЕТНА информация】: тези стикери за нокти с пълна обвивка, изработени от сменяеми самоклеящегося смола материал, не е токсичен и няма мирис, не вредят на ноктите и кожата.

Опции за продукта

Свързани продукти