.

.

Направи си САМ 5D Диамантена Картина в Голям Размер, Птиченце Куче Диамантен Комплект за Бродиране oppopper Планински Кристал Картина Комплект за бродерия на кръстат б?

Направи си САМ 5D Диамантена Картина в Голям Размер, Птиченце Куче Диамантен Комплект за Бродиране oppopper Планински Кристал

BGN 37.68

Наличност
На склад

❀【Въвеждането на ПРОДУКТА】 : Набор за диамант на живописта представлява пълен вид на диамант, два варианта на диамантПродукти включва в себе си холщовые, диамантени, точка пробивни инструменти.В зависимост от различните стилове стенописи количество диаманти от всеки цвят ще се увеличи с 15-30%. (Забележка : Продуктът не включва рамка, продуктът е естествен полуготов продукт). ❀【Кръгла брилянтен Квадратен диамант—> Материал : смола—Характеристика : кройката 13 А, диаметър : 2.5 mm-функция : да я направи по-лъскава.Всички тези диаманти притежават характеристиките на естествената яркост, лъскава пречупване, гладкост и добър триизмерен ефект.Що се отнася до материали, диаманти от смола е по-лесно и по-твърда акрил. ❀【ПЛАТНО】 : Много прозрачно платно за живопис с маслени бои.Цвят на платното мек, символ на платното ясен, а водоустойчив равна.Самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитно фолио за запазване на изображението лепкава. ❀【Направи себе си по-забавно】 : Набор за диамант живопис 5 D може да намали стреса, да изпитат чувство на удовлетворение, подобряване на самочувствието, повишаване на издръжливостта и т. В комплект с деца, това ще подобри образователно сътрудничество на родители и деца. ❀【ДЪЛГОСРОЧНО ЗАПАЗВАНЕ два варианта на диаманти.Продукти включва в себе си холщовые, диамантени, точка пробивни инструменти.В зависимост от различните стилове стенописи количество диаманти от всеки цвят ще се увеличи с 15-30%. (Забележка : Продуктът не включва рамка, продуктът е естествен полуготов продукт). ❀【Кръгла брилянтен Квадратен диамант—> Материал : смола—Характеристика : кройката 13 А, диаметър : 2.5 mm-функция : да я направи по-лъскава.Всички тези диаманти притежават характеристиките на естествената яркост, лъскава пречупване, гладкост и добър триизмерен ефект.Що се отнася до материали, диаманти от смола е по-лесно и по-твърда акрил. ❀【ПЛАТНО】 : Много прозрачно платно за живопис с маслени бои.Цвят на платното мек, символ на платното ясен, а водоустойчив равна.Самата фигура е лепкава фон и пластмасова защитно фолио за запазване на изображението лепкава. ❀【Направи себе си по-забавно】 : Набор за диамант живопис 5 D може да намали стреса, да изпитат чувство на удовлетворение, подобряване на самочувствието, повишаване на издръжливостта и т. В комплект с деца, това ще подобри образователно сътрудничество на родители и деца. ❀【ДЪЛГОСРОЧНА безопасност и УКРАСА】 : След завършване на комплекта диамант живопис може да се съхранява в продължение на много години, без накисване и излагане на слънце.

Опции за продукта

Свързани продукти