.

.

Разпечатки на вашите крайници ще останат завинаги в нашите сърца, Персонални Титуляр за Яка за куче порода РОТВАЙЛЕР, Знак на Съчувствие към Яката за домашни любим?

Разпечатки на вашите крайници ще останат завинаги в нашите сърца, Персонални Титуляр за Яка за куче порода РОТВАЙЛЕР, Знак на Съчувствие

BGN 52.16

Наличност
На склад

? Мемориален Знак на яката с портрет на домашен любимец, Загуба на кучета, Подаръци от загубата на една котка, на Притежателя на яката за домашни любимци, Спомен рамка, Съпричастност, Подаръци, в резултат на тежка загуба ? Най-ДОБРИЯТ МАТЕРИАЛ : Дърво украса, изработени от екологично чисти влакна, дървен материал, нетоксично, без мирис, се отличава с изискан изработка и стилен дизайн. ? ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО И ДЪЛГОТРАЙНОСТ на : Отпечатан от ЕДНА СТРАНА, размерът на 6x6 см, дебелина 5 мм. Нашата плоча, покрита с висококачествена и ярък цветен печат.Рисунки постоянно се нанася директно върху украшение, създаване на вечен образ, който НЕ е беля и не избледнява. ? ЛЕСНА НАСТРОЙКА : можете да конфигурирате табелата с любимата си снимка на вашия домашен любимец, името на вашия домашен любимец и дори да цитирам или размера на продукта, размер на притежателя за яката.За да конфигурирате всичко, само трябва да направите поръчка и да се свържете с нас за вашата незабавна персонализация. ?ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : държач за яка, можете лесно да инсталирате на вашия десктоп или всяка равна повърхност, за да напомня на вас или вашите близки за чудото, което се появява в живота си.Това е чудесен подарък за всеки, който иска да му се напомня за себе си. ? Мемориален Знак на яката с портрет на домашен любимец, Загуба на кучета, Подаръци от загубата на една котка, на Притежателя на яката за домашни любимци, Спомен рамка, Съпричастност, Подаръци, в резултат на тежка загуба. ? Най-ДОБРИЯТ МАТЕРИАЛ : Дърво украса, изработени от екологично чисти влакна, дървен материал, нетоксично, без мирис, се отличава с изискан изработка и стилен дизайн. ? ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО И ДЪЛГОТРАЙНОСТ на : Отпечатан от ЕДНА СТРАНА, размерът на 6x6 см, дебелина 5 мм. Нашата плоча, покрита с висококачествена и ярък цветен печат.Рисунки постоянно се нанася директно върху украшение, създаване на вечен образ, който НЕ е беля и не избледнява. ? ЛЕСНА НАСТРОЙКА : можете да конфигурирате табелата с любимата си снимка на вашия домашен любимец, името на вашия домашен любимец и дори да цитирам или размера на продукта, размер на притежателя за яката.За да конфигурирате всичко, само трябва да направите поръчка и да се свържете с нас за вашата незабавна персонализация.

Опции за продукта

Свързани продукти