.

.

Стъпално тренировка - Сверхмощное тренировка за дърва за огрев, Разделител дърво - Стоманен тренировка за рязане на дърво, Стъпално тренировка за метал, дърво, плас?

Стъпално тренировка - Сверхмощное тренировка за дърва за огрев, Разделител дърво - Стоманен тренировка за рязане на дърво, Стъпално тренировка

BGN 3.00

Наличност
На склад

?【Лесна употреба】- Просто инсталирайте тренировка в електрическа бормашина и пробиват дърво, дърва за огрев ще бъдат лесно расщеплятьсяБез пренасяне, особено подходящ за семейства с деца!. ?【Информация за размера на 】- Размер на метални ступенчатого тренировки е 14x4,2x4,2 см/5,5x1,6x1,6 инча, размер на дръжките е 8 мм, моля, потвърдете размер, преди да купите!. ?【Ефективната работа на】- Тренировка за дърва - това е ефективен инструмент за прибиране на реколтата и аутопсия на дърва за бърз клон на трупи и подобряване на производителността.Направете го нарежете по-лесно и по-удобно!. ?【 Широко определяне】- Тренировка за рязане на дърво може да анализирам много дървен материал, като е твърда, орех, орех и чинар.Не се препоръчва за сучковатых дървесина или твърда дървесина с по-голям диаметър. ?【Безопасно използване на】- Просто инсталирайте тренировка в електрическа бормашина и пробиват дърво, дърва за огрев ще бъдат лесно расщепляться.Без пренасяне, особено подходящ за семейства с деца!. ?【Лесна употреба】- Просто инсталирайте тренировка в електрическа бормашина и пробиват дърво, дърва за огрев ще бъдат лесно расщепляться.Без пренасяне, особено подходящ за семейства с деца!. ?【Информация за размера на 】- Размер на метални ступенчатого тренировки е 14x4,2x4,2 см/5,5x1,6x1,6 инча, размер на дръжките е 8 мм, моля, потвърдете размер, преди да купите!. ?【Ефективната работа на】- Тренировка за дърва - това е ефективен инструмент за прибиране на реколтата и аутопсия на дърва за бърз клон на трупи и подобряване на производителността.Направете го нарежете по-лесно и по-удобно!. ?【 Широко определяне】- Тренировка за рязане на дърво може да анализирам много дървен материал, като е твърда, орех, орех и чинар.Не се препоръчва за сучковатых дървесина или твърда дървесина с по-голям диаметър. ?【Безопасно използване на】- Просто инсталирайте тренировка в електрическа бормашина и пробиват дърво, дърва за огрев ще бъдат лесно расщепляться.

Опции за продукта

Свързани продукти