.

.

Странен Свят, Топперы за Торта, Топперы за Кифли, 25 бр. Декорация за Рожден Ден в Японски Стил Аниме, за да проверите за Щастлив Парти по Случай рождения Ден, Украса з?

Странен Свят, Топперы за Торта, Топперы за Кифли, 25 бр. Декорация за Рожден Ден в Японски Стил Аниме, за да проверите за Щастлив Парти по

BGN 2.67

Наличност
На склад

Идеален декор за парти : аниме топперы за торта - идеална украса за партита, можете да ги използвате на партито по случай рождения ден, тематични парти в стил аниме и т Материал топпера : Аниме топперы за кифли, произведени от хранително-вкусовата дебела хартия, екологично чисти, не могат да бъдат повредени и выгорать.Продуктът е защитено от картон, което гарантира неговата доставка живи и здрави.Лесна употреба : този продукт не трябва да се събират.Използвайте удобно и спестете прекарани преди това време.Просто отваряте го и го украсили вашия торта сега, останалото е просто за изненада. Различни стилове : Украса за парти по случай рождения ден на аниме има много герои.В комплекта на 25 (6 стилове, по 4 за всеки стил).Всеки от тях е достатъчно, за да ви привлече.Симпатичен услуги : просто трябва Да се добавят в количката за пазаруване, за да направи покупка, или, ако не сте доволни, моля свържете се с нас и ние винаги сме на ваше разположение.- Добри идеи балони на рожден ден в аниме-теми за малко дете или за вашата детска душа и комплект за декорация на рождения ден.Комбинират ги с други накити.Напълно оформив място за партита на децата си да се почувстват специални.

Опции за продукта

Свързани продукти