.

.

Калъф MYKOMI от изкуствена кожа за Galaxy Z Flip 3-5 G, Калъф-филм all inclusive за мобилен телефон с околовръстен стойка за видео, Сгъваем калъф за Samsung Galaxy Z Flip 3-5 G (зелено)

Калъф MYKOMI от изкуствена кожа за Galaxy Z Flip 3-5 G, Калъф-филм all inclusive за мобилен телефон с околовръстен стойка за видео,

BGN 1.00

Наличност
На склад

Направено за Samsung Galaxy : Калъф MYKOMI Samsung е съвместим с Samsung Galaxy Z Flip3, осигуряване на добра подгонку към вашия смартфонУниверсален калъф с кольцевым видео притежател на калъф за мобилен телефон, предназначен за Samsung Galaxy Z Flip 3-5 g. Калъф Galaxy Z Flip 3-5 g. foldout дизайн, лек и издръжлив, постоянен поток на отваряне и затваряне, се сгъва на 180 градуса, по ваше желание.Бърз монтаж, перфектна интеграция, пристанища, като например бутони за мобилен телефон, фотоапарат и т., лесно се побира и се отстранява лесно за почистване и поддържа безжична зареждане с помощта на своята практика.Защита на камерата и на екрана : Издигнати ръбове на отвори за камерата и на екрана защитават телефон, камера и дисплей от износване, 0,3 мм по-горе на екрана, с 0,5 мм по-добра камера. Универсален калъф с кольцевым видео държач за телефон, предназначен за Samsung Galaxy Z Flip 3-5 г. Калъф Galaxy Z Flip 3-5 г. foldout дизайн, лек и издръжлив, постоянен поток на отваряне и затваряне, се сгъва на 180 градуса, по ваше желание. Бърз монтаж, перфектна интеграция, пристанища, като например бутони за мобилен телефон, фотоапарат и т., лесно се побира и се отстранява лесно за почистване и поддържа безжична зареждане с калъф. Защита на камерата и на екрана : Издигнати ръбове на отвори за камерата и на екрана защитават телефон, камера и дисплей от износване, 0,3 мм по-горе на екрана, с 0,5 мм по-добра камера. Камерата на Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G е изработена от висококачествена естествена кожа и материали за PC.Корпус се предлага в комплект с футляром за химикалки.Писалка за сензорен екран е изключително удобен за използване.Съдържание на опаковката : освен телефона, 1x калъф за телефон. Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.

Опции за продукта

Свързани продукти