.

.

Блясък розово злато Ние толкова се гордеем с Теб на Бала Банер, Поздравительный Банер Абитуриентски Бижута 2023 Банер за Абитуриентски партита колеж Украса 2023 Розов?

Блясък розово злато Ние толкова се гордеем с Теб на Бала Банер, Поздравительный Банер Абитуриентски Бижута 2023 Банер за Абитуриентски

BGN 5.69

Наличност
На склад

1бр блясък от розово злато, ние така се гордеем с вашия банер ??【Че ще получите】 банер с пайети от розово злато 1бр, ние така се гордеем с вас, идеална украса за бала тематични партита за вас, засилва щастлива атмосфера на бала през 2023 година. ??【Абитуриентски бижута от розово злато 2023 година】 - Добри абитуриентски бижута за средно училище, колеж, "здравни грижи", честването на деня на д-р.Това е един добър фон за снимки, за да изразя колко сте горди от постиженията си, задължителен елемент за празнуване на честта или си. ??【Лесна употреба】 то Е много лесно и просто проденьте лентата през дупката в горната част на всяка карта с буквите, разстоянието между всяка карта се регулира, малко екстремни.Можете да го използвате като различен фон или подпори за една фотосесия, за да украсят вашия интериор, за бала 2023 година. ??【Перфектен размер】 Общата дължина на банери proud graduation е около 19,6 фута (2 въжета), а дължината букви банер приблизително се равнява на 6,7 инча (17 см).Изработен е от екологично чист картон, лесен за употреба и могат да бъдат закачени навсякъде по ваш избор вътре или отвън. ??【Си струва да се купи】 Този банер "Ние сме горди" ще впечатли на образование, придава им блясък и записва важни моменти постигане.Нека да започнем и насладимся бала страна.Какво ще получите : . В комбинация с дизайн на изпускателните елементи от розово злато, ефектни абитуриентски бижута 2023 година за гимназия, колеж, медсестринского дела, абитуриентски тържества, които ще придадат малко блясък в декора на вашия абитуриентски партита и ще ви доставят радост.Банер, който е идеален за фон на изображението, разкрасяване выпускную парти, ще го направи смислен и незабравимо преживяване.Е, какво още чакаш?Дайте на всички свои приятели една незабравима и зашеметяваща выпускную парти 2023 година!.

Опции за продукта

Свързани продукти