.

.

Кърпа за почистване с найлон мрежа и гъба LOLA | Не царапающиеся кърпички | Подобни на гъба за еднократна употреба | Безопасни За повърхности с незалепващо покритие и ?

Кърпа за почистване с найлон мрежа и гъба LOLA | Не царапающиеся кърпички | Подобни на гъба за еднократна употреба | Безопасни За повърхности

BGN 2.67

Наличност
На склад

➤ Висококачествен материал - гъба за почистване на Лола е изработена от найлон окото и порести подложкиНайлон от полиестер, околна поролоновую гъба.Това не поцарапает повечето повърхности.Можете да използвате тази гъба са навсякъде в дома си. ➤УНИВЕРСАЛНОСТ - тази устойчива порести салфетка от найлон окото не се драска.Това бережная, но ефикасно почистване.Тя е безопасна за повърхности с незалепващо покритие и съдове с покритие.Можете да го използвате за кухня, баня на открито, както и за почистване на вашия автомобил или лодка.Също така е отличен за почистване на микровълнови печки, неръждаема стомана, мед, прибори за хранене, плотове, тенджери и тигани. ➤ ДЪЛГОЛЕТИЕ – подобна на гъба за миене на съдове.Висококачествена чистящая уплътнение, подходящ за миене в миялна машина и да се дезинфекцират, което позволява на гъба продължи по-дълго, отколкото на другите губкам. ➤МНОЖЕСТВО е множество гъба за почистване.Просто изплакнете и отново използвайте.Винаги използвайте влажен.За по-дълъг период на употреба внимателно ополаскивайте тампон след всяко използване и не използвайте с хлорным белина.Миялна машина-безопасно за почистване и дезинфекция. ➤ 100% ГАРАНЦИЯ за връщане на пари - ние вярваме, че ще ви хареса стойност на нашия продукт, но ако случайно не сте напълно доволни, ние ще ви възстановим парите. ➤АМЕРИКАНСКА СОБСТВЕНОСТ и УПРАВЛЕНИЕ - Lola Products - американска семейна фирма, работеща повече от 50 години.

Опции за продукта

Свързани продукти