.

.

MOSWAG от 1/8 до 2RCA Мъжки Кабел Аудиоадаптер 6,6 фута/2 м RCA Помощен Hi-Fi Звук Екраниран Стерео Гъвкав RCA Y-Образен кабел-сплитер Кабел Метален Корпус, Съвместим с Високогово?

MOSWAG от 1/8 до 2RCA Мъжки Кабел Аудиоадаптер 6,6 фута/2 м RCA Помощен Hi-Fi Звук Екраниран Стерео Гъвкав RCA Y-Образен кабел-сплитер Кабел

BGN 2.67

Наличност
На склад

Метален конектор подобен на стомана на звяра, което ви гарантира високото качество на работа и при това оставайки изключително стиленРакита нейлоновую конец може да се извиват в различни позиции, съвсем като талията на красива жена по време на танц.Полиране и позлатени метални глави осигуряват чист звук и минимални загуби на сигнала.Изработен е от висококачествена бескислородной мед с двойно екраниран за да се гарантира максимална проводимост и устойчивост.Кабел MOSWAG 3,5 мм - 2 RCA могат да се използват само за предаване на звук, но не и за пренос на видео.Конектори са обозначени с черен / бял цвят, за бързо и удобно свързване наляво / надясно.В комплекта е включен кабел rca и кабелна скоба. 【Кабел от 2 RCA до 3,5 мм】 Стереокабель от 3,5 мм до 2 RCA чудесно за свързване на портативни аудио устройства, като смартфон, MP3 плеър или таблет, към стереоприемнику, колона, усилвател, телевизор, кола и други устройства с поддръжка на RCA. 【Превъзходно качество на звука】 Този Y-образен разветвительный аудио-допълнителни стереокабель 3,5 мм-2 RCA оборудван с позлатените конектор с двойно екраниран и сърцевина от недостиг на кислород медна тел, което го прави по-малко податливи на външни смущения, което осигурява безпроблемно предаване на стереозвука за получаване на превъзходен звук. 【Изключително издръжлив】 Произведен от компанията еволюира nylon braided, тел за слушалки MOSWAG с найлон оплеткой Aux to Stereo RCA Audio минава над 10 000 тестове на огъване и може да издържа на всякакви усукване, теглене и заплитане.Позлатени конектори и корпус от алуминиева сплав, устойчив на корозия и гарантират оптимално качество на звука.Удължена конструкция свързване на кабели предпазва аудио кабел с жак 2 на RCA от огъване. 【Super Fit】 Този помощен стереокабель Y-сплитер от 3,5 мм до 2 RCA е съвместим с i Phone, i Pod, i Pad, MP3 плейър, CD плейър, лаптопи, планшетами и всякакви други цифрови устройства с аудиоразъемом 3,5 mm; и домашни аудиосистемами, такива като усилвател или приемник с конектори RCA. 【Че получавате】 аудио кабел Y размер от 1x3,5 мм до 2 RCA (найлон плитка, позлатени). 【Кабел от 2 RCA до 3,5 мм】 Стереокабель от 3,5 мм до 2 RCA чудесно за свързване на портативни аудио устройства, като смартфон, MP3 плеър или таблет, към стереоприемнику, колона, усилвател, телевизор, кола и други устройства с поддръжка на RCA. 【Превъзходно качество на звука】 Този Y-образен разветвительный аудио-допълнителни стереокабель 3,5 мм-2 RCA оборудван с позлатените конектор с двойно екраниран и сърцевина от недостиг на кислород медна тел, което го прави по-малко податливи на външни смущения, което осигурява безпроблемно предаване на стереозвука за получаване на превъзходен звук.

Опции за продукта

Свързани продукти