.

.

Сменное стъкло на задната корица UooFide, съвместимо с iPhone 12 Pro Max 6,7 инча за всички превозвачи с Ръководството за инсталация + Набор от инструменти за ремонт (Pacific Blue)

Сменное стъкло на задната корица UooFide, съвместимо с iPhone 12 Pro Max 6,7 инча за всички превозвачи с Ръководството за инсталация

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Съдържа професионално ръководство за инсталиране】 - Вие се притеснявате за това, как да го инсталирате?Не се страхувайте, ние сме предвидили професионално и подробно ръководство за инсталация, което ще ви преведе през инсталацията стъпка по стъпкаНие също имаме денонощен онлайн-инженер, и е готов да отговори на вашите въпроси.Нека да инсталирате на целия процес, без проблеми.Промени себе си е много икономично.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. ★ Съвместим само с i Phone 12 Pro Max 6,7 инча за всички превозвачи. 【Отделеното време и търпение, много ценни】 - Оттегляне на стария стъкло - най-трудната част от целия този процес, тъй като тя отнема много време.Защото стъкло вплавлено в рамката и с помощта на трайно лепило.Подмяна на задния капак в местния магазин обикновено струва над 200 долара.Но вашето време и търпение може да ви спести 200 долара!!!Можете също така да се насладите на радост от diy и радост, успех!!!Защо не опитате да оздравее телефон себе си?. 【Повече информация просто за вашето удобство. Комплект за подмяна на задното стъкло 12 Pro Max се предлага с предварително установени трайни двустранно лепило и може да се гарантира, че на задния капак е здраво приклеится и няма да падне. Отвор за камерата по-голям размер, отколкото в оригинала, ви позволява да не стреля обектива на камерата, просто сложете го веднага след премахване на стария стъкло. - Всички детайли са предназначени за това, за да направите вашата инсталация е по-удобно и бързо !!!. 【100% е Подходяща за размера и е изработен от стъкло】-100% идеален заместител.Сменете пукнатите/ почеса/ повредени / стари / негодни за употреба отделение на отделението за батерията на нов с добро качество на подмяна на задното стъкло 12 Pro Max и приятните усещания при допир.Проверени един след друг професионален техник, преди да изпратите.Това е най-достъпен и бърз начин да се върне на телефона си с нов облик !!!. 【Безрисков покупка и гаранция за качество】 - Ние предлагаме на нашите скъпи клиенти гаранция 12 месеца.

Опции за продукта

Свързани продукти