.

.

Healeved 1 Комплект Метален Държач Преносима Горелка Мускулна Скованост На Медицинското Обгаряне С Билки Бездымная Скоростна Мокса Обгаряне На Преносима Кутия За Обг?

Healeved 1 Комплект Метален Държач Преносима Горелка Мускулна Скованост На Медицинското Обгаряне С Билки Бездымная Скоростна Мокса Обгаряне

BGN 0.67

Наличност
На склад

мед, плат Резервоар за обгаряне : ?⚕️ на медицинското Обгаряне с билки, оказва меко успокояващо действие. Титуляр горелки за обгаряне : с Малки размери, лесни за носене, може да се прави обгаряне навсякъде и по всяко време.Титуляр Мокса : ?⚕️ е Подходящ, както за домашно използване, така че и. на Джобовете от моксы : безопасни за използване.Медицинското обгаряне с билки за здраве : Изработен е от меден материал, издръжлив, лек.Списък на пакетите 1 x Кутия за обгаряне, 1 x Текстилен калъф Характеристики - Размер : Около 8x8x3,3 см-метална кутия за обгаряне. - Материал : Кутия за обгаряне на здравето от мед и тъкани. - Цвят : Лилаво преносима горелка. - Обгаряне поддържа нежен успокояващ ефект Box Moxibustion Portable. -Малък размер, лесен за носене, може да се прави обгаряне на всяко място и по всяко време мокса-пръчка. - Изработен е от меден материал, издръжлив и лесен скоростна мокса copper box. -, е безопасен за използване бездимен пречистване на мокса. - Идеален както за домашно използване, така и за притежателя на мокса-столове в салона за красота.Описание Товарамоха burner box Преносима конструкция ви позволява да го използвате по всяко време и на всяко място.преносима кутия за обгаряне Кутия за обгаряне, изработени от меден материал, тя е здрава и лека.медна кутия мокса помага за намаляване на артрит, болки във врата и раменете и поддържане на здравето на тялото.

Опции за продукта

Свързани продукти