.

.

Ryanste 5 бр. за многократна употреба Флакон-Спрей за спиртни напитки, Мини-Флакон-Спрей за Парфюми обем от 5 мл, Преносим Пътен Контейнер-Спрей за Аромати за Пътуване и ?

Ryanste 5 бр. за многократна употреба Флакон-Спрей за спиртни напитки, Мини-Флакон-Спрей за Парфюми обем от 5 мл, Преносим Пътен

BGN 2.67

Наличност
На склад

?【Размер】 Дължина 32 инча, диаметър 0,7 инча, Количество : 5 мл, малък и лек, подходящ за пътуване. ?【Многократна употреба използването на】 Поставете дюза мини пистолет в дупката пулверизатор и натиснете нагоре и надолу, за да отново напълнете флакона с парфюм. ?【Преносим】 5 цвята, подходящ за пътуване да носят със себе си различни аромати на парфюм, можете да проверите оставащото количество спиртни напитки чрез външната обвивка. ?【Здрав и запечатан】Външната обвивка мини-флакон за парфюм за пътуване изработени от здрав алуминий, това няма да се отрази на трайност след падането и няма течове. ?【Добър помощник】 Вземете тези флакони за перезаправки духове със себе си на абитуриентски бал, парти, по време на почивка или някъде другаде, за да по всяко време да кисна си пленителна аромат.

Опции за продукта

Свързани продукти