.

.

Центробежен Въздуховод XPOWER P-630HC Pro 1/2 с. л. 2800 CFM, Простор за Килими, Външен Вентилатор, Вентилатор, Телескопична Дръжка и колела, Скоба, за да Килим, за възстановяване ?

Центробежен Въздуховод XPOWER P-630HC Pro 1/2 с. л. 2800 CFM, Простор за Килими, Външен Вентилатор, Вентилатор, Телескопична Дръжка и колела,

BGN 0.33

Наличност
На склад

ПО-БЪРЗО ИЗСУШАВАНЕ на ПОВЪРХНОСТТА – Ускорено сушене на килими, подови настилки, мебели, прозорци и стени с помощта на центробежна въздушен движителя!Създаване на мощен фокусиран поток на въздуха, P-630 HC оптимална за сушене на плоски повърхности и трудно достъпни местаМОЩЕН И ЭНЕРГОЭФФЕКТИВНЫЙ – двигател с мощност от 1/2 с. отдава до 2800 CFM при максимална мощност е само на 5 ампера. захранващ кабел с дължина 20 метра, с криволичещите около кабела.ЛЕК и ПРЕНОСИМ – Размери 16,9 "x 15,7"x 16,5" и тегло от само 21 паунда.Штабелируемый с телескопична дръжка и колела за лесно съхранение и транспортиране, е изработен от здрава корпус от полипропилен.УНИВЕРСАЛНИ ФУНКЦИИ – 3 степенна и 4 работни разпоредби (0°, 20°, 45°, 90°) и скоба за килими. не само за изсушаване на въздуха, той е идеален за вентилация и увеличаване на циркулацията на въздуха в помещенията.СТАНДАРТИ за БЕЗОПАСНОСТ и ПОДДРЪЖКА – Сертифицирана ETL / CETL safety с двойна термозащита и се доставя с ограничена гаранция за срок от 1 година.Екип за обслужване на клиенти XPOWER, базирана в Калифорния, предлага пълна подкрепа, като гарантира първокласно собствен опит.

Опции за продукта

Свързани продукти