.

.

Бутилка За Хранене на Телето, 2Л Бутилка За Мляко За Хранене на Телето Чаши За Хранене на Телето Бутилка За Подаване на Мляко Свалящ Зърното Без Дръжки Ферма, Оборуд?

Бутилка За Хранене на Телето, 2Л Бутилка За Мляко За Хранене на Телето Чаши За Хранене на Телето Бутилка За Подаване на Мляко Свалящ Зърното

BGN 14.85

Наличност
На склад

СПЕЦИАЛНО ПРОЕКТИРАН ЗА ТЕЛЕТА : Зърното е изработена изцяло от естествен каучук, които не се използват синтетични влакна, или-латекс, до соске добавен подсилени дъвчене съвет ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ 2 л : Бутилка за хранене на телето извършва в дизайна голям капацитет, капацитет 2 литра, достатъчно за всекидневна употреба прасеца, която осигурява много бърз и удобен начин на хранене.УДОБНО ХРАНЕНЕ : Помага на телета мляко за пиене в естествения си размер, работа на голямо количество слюнка, допринася за храносмилането.Голям гърлото на бутилката, удобно за бутилиране на мляко или лекарства, лесен за почистване.Отлично средство, за да се постепенно освобождаване на малки животни, далеч от техните майки.Бутилка за хранене на ТЕЛЕТА : Корпус бутилката е направена от висококачествена пластмаса, дебели, сигурни, здрави и издръжливи.Подвижна зърното за лесно почистване и хигиена.Какво ПОЛУЧАВАТЕ : 1 малка бутилка мляко + 1 биберон + 24-часово обслужване на клиенти по електронна поща + 100% гаранция за удовлетвореност + бърза доставка.Ако в даден момент не сте доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас.Характеристики : 1. Предназначено за телето, гумена зърното е подобен на краве мляко, което улеснява яденето на прасеца. Отлично средство за постепенно отбиване малки животни от техните майки. капацитет 3,2 л, подходящо за ежедневна консумация телета. Корпус на бутилката е направена от висококачествена пластмаса, дебели, сигурен, здрав, устойчив за продължителна употреба. Подвижна зърното за лесно почистване и хигиенизиране.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Бутилка за хранене на телето Основен материал : пластмаса Цвят на продукта : бял Обем продукти : 2 л Подходящи за вида на животните : теле Осъществяване списък : 1 * Бутилка за хранене на телето 1 * зърното Забележка : Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.

Опции за продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Calf Nursing Bottle
Main Material:
Plastic
Product Color:
White
Product Capacity:
2L
Suitable for Animal Type:
Calf
Package List:
1 * Calf Nursing Bottle :
1 * Nipple :
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти