.

.

Игра За Актуализации Baby is Brewing Чаша за бутилки с вода 32 грама Подарък За Новостите Чаша За бременни Чаши За Обяви за бременността на подарък за Нови майки Чаши-Изнен?

Игра За Актуализации Baby is Brewing Чаша за бутилки с вода 32 грама Подарък За Новостите Чаша За бременни Чаши За Обяви за бременността

BGN 25.57

Наличност
На склад

Чаша за вода с изолация на 32 грама Вакуумна изолация осигурява 2 пъти по-голямо запазване на студ и топлина в сравнение със стъкло или пластмаса. Свалящ се покрива с тънък мек покрив с вътрешно соломинкой.Не съдържа бисфенол и олово. Размери 10,25 инча височина и диаметър на основата 3,25 инча. Чаша за вода с изолация на 32 грама. Вакуумна изолация осигурява 2 пъти по-голямо запазване на студ и топлина в сравнение със стъкло или пластмаса. Свалящ се покрива с тънък мек покрив с вътрешно соломинкой.Не съдържа BPA и олово. Размери височина 10,25-инчов, диаметър на основата 3,25 инча.Baby is Brewing Water Bottle Tumbler Голяма бутилка за вода за бременни жени.Всяка чаша за вода, Polar Camel обем 32 грама е изработена от неръждаема стомана двойни стени, има вакуумную изолация, осигуряваща 2 пъти по-голямо запазване на студ и топлина в сравнение със стъклени или пластмасови контейнери, и текстурированное прахово покритие без замъгляване.Свалящ се капак има лека откидывающуюся на капака от вътрешната соломинкой за обзавеждане.Чашите не може да се използва в микровълнова печка и трябва да миете на ръка.Те не съдържат BPA и олово.Дизайн на чаша, гравирана на порошковом настилка и идва нашия американски партньор за производство.Чаша за бутилки с вода с височина 10,25 инча и диаметър на основата 3,25 инча.

Опции за продукта

Свързани продукти