.

.

Нагревател за бутилки, 13,6 X 28,5 см. / 5,35 X 11,22 инча, USB-Нагревател за бебешки шишета с постоянно отопление и бързото Изгаряне, Многослойни дизайн и проектиране на осветл?

Нагревател за бутилки, 13,6 X 28,5 см. / 5,35 X 11,22 инча, USB-Нагревател за бебешки шишета с постоянно отопление и бързото Изгаряне,

BGN 3.33

Наличност
На склад

Многослоен структура, дизайн : Нагревател за бутилки, произведени от висококачествен трикотажен плат и топлинна детайли, има многослойна структура и дизайн на топлоизолацияБързо отново затопляне : Нагревател за бутилки осигурява бързо и равномерно отново затопляне, поддържа постоянна температурата на храната, за да се улесни храненето.Широка съвместимост : При размер на 13,6 х 28,5 см /5,35 х 11,22 инча USB кабел съвместим с блок захранване 5 В 2 А, лаптоп, кола и така нататък, което в голяма степен ще опрости използването на открито.Лесна за почистване : Топло за бутилки се отличава с висока сигурност, топла вода чанта за бебешки бутилки и има закопчалка-цип за облекчаване на линейното и на тъканта своята практика за удобно почистване.Чудесен подарък : с подогревателем за бутилки можете да го дари своето семейство и приятели за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, затопляне на дома и т. Параметри : Тип на продукта : Нагревател за бутилки Материал : Трикотажное платно, нагревательная детайл.Размер на продукта : прибл. / 5,35 x 11,22 инча Как да използвате : свързване на източник на захранване за използване.Осъществяване Списък : 1 х топла вода чанта за повиване.

Опции за продукта

Item Type:
Bottle Warmer
Material:
Knitted fabric, heating piece.
Product Size:
Approx. 13.6 x 28.5cm / 5.35 x 11.22in
How to Use:
Plug in the power supply to use. :
Package List:
1 x Bottle Warmer :

Свързани продукти