.

.

Комплекти за Бродерия на кръстат бод YEESAM ART Печат, за Начинаещи Възрастни Деца, Шал Снежен човек на Черна Котка, 11 ct 42 × 42 см, Комплект за Бродерия Направи си сам с лек?

Комплекти за Бродерия на кръстат бод YEESAM ART Печат, за Начинаещи Възрастни Деца, Шал Снежен човек на Черна Котка, 11 ct 42 × 42 см, Комплект

BGN 3.00

Наличност
На склад

? ЛЕСНО и забавно : Нашите комплекти за бродерия на кръстат бод с релефни са идеални за всички нива на квалификация от начинаещи деца до опитни вышивальщиковВ комплектите са включени рисунки, нанесени върху памучна кърпа пере мастило, което ви улеснява създаването на правилната цифра.В сравнение с бродерии, счетным кръст, изпълнението на бродиране с релефна ще бъде по-лесно и изисква по-малко стъпки. ? С ТИСНЕНЫМИ РИСУНКИ : На тъкани прилага ясна предварителна печат във формата на малки цветни квадратчета, които са отбелязани символи.Всеки знак съответства по цвят конци за бродерия на кръстат бод.Символите, изобразени на графиката, под която е указан съответния цвят конец. ? ЕКОЛОГИЧНО чист материал с ПРЕДВАРИТЕЛНО отпечатан и измиване : Цветна фигура и линиите на мрежата, предварително нанесени върху плат, много лесно се отмива след приключване на бродерия.Тъй като в него се използва водорастворимая боя за печат, моля, не промокайте, че преди да завърши. ? В комплекта е включено ВСИЧКО : предварително рассортированная карта с конец, прости инструкции, игли и памучен плат със штампованными рисунки.Фоторамка НЕ съдържа!Тази конструкция трябва да бъде допълнена с 3-нитной дърворезба.Всяка част, която ние предлагаме, се състои от 6 нишки, затова преди започване на работа ще трябва да се раздели 6 направления в две направления по 3 направления. ? НЕ ЗАБРАВЯЙ : Ти си красива!При възникване на всеки проблем, моля, свържете се с нас, преди да предприемат някакви вредни действия.Ние ще ви дадем задоволително решение, както е обещано. ? ЛЕСНО и забавно : Нашите комплекти за бродерия на кръстат бод с релефни са идеални за всички нива на квалификация от начинаещи деца до опитни вышивальщиков.В комплектите са включени рисунки, нанесени върху памучна кърпа пере мастило, което ви улеснява създаването на правилната цифра.В сравнение с бродерии, счетным кръст, изпълнението на бродиране с релефна ще бъде по-лесно и изисква по-малко стъпки. ? С ТИСНЕНЫМИ РИСУНКИ : На тъкани прилага ясна предварителна печат във формата на малки цветни квадратчета, които са отбелязани символи.Всеки знак съответства по цвят конци за бродерия на кръстат бод.Символите, изобразени на графиката, под която е указан съответния цвят конец. ? ЕКОЛОГИЧНО чист материал с ПРЕДВАРИТЕЛНО отпечатан и измиване : Цветна фигура и линиите на мрежата, предварително нанесени върху плат, много лесно се отмива след приключване на бродерия.Тъй като в него се използва водорастворимая боя за печат, моля, не промокайте, че преди да завърши.

Опции за продукта

Свързани продукти