.

.

WerkWeit 12 Опаковки Скоби За Ръкавици Скоба За захващане Ръкавици Титуляр За Сигурност на Работа Скоба За Съхранение на Ръкавици, Аксесоари За Висящи Ключалката Ръкав?

WerkWeit 12 Опаковки Скоби За Ръкавици Скоба За захващане Ръкавици Титуляр За Сигурност на Работа Скоба За Съхранение на Ръкавици, Аксесоари

BGN 7.59

Наличност
На склад

Закопчалката на клипове 【Първокласно качество】 скоби за ръкавици Werk Weit са направени от приятен на пластмаса, POM, който не е электропроводящим и не причинява корозия.Държачи за ръкавици, стабилни и сигурни, дебели и многократна употреба, износоустойчивост и дълъг живот на използване. 【Свободни ръце и удобно】 Много голям и мощен, специално използвани за захващане на мобилни ръкавици, респиратор, ще стане отличен помощник в работата.Скоби за ръкавици Werk Weit ще ви помогнат да се освободи ръката си. 【Широко приложение】Скоби за ръкавици за строителство може да се използва широко.Той също се използва за производство на ръкавици, маски, ключове, электролент и други изделия. 【Брой】 В комплекта са включени 12 скоби за ръкавици, което е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди и замяна.Притежателите на работни ръкавици също са лесни за почистване с вода. 【Безгрижно следпродажбено обслужване】 Werk Weit осигурява приятелска следпродажбено обслужване.Ако този титуляр за работни ръкавици, не отговаря на вашите очаквания, или ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, не се колебайте да споделите с нас и ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си.Закопчалката на клипове. 【Първокласно качество】 скоби за ръкавици Werk Weit са направени от приятен на пластмаса, POM, който не е электропроводящим и не причинява корозия.Държачи за ръкавици, стабилни и сигурни, дебели и многократна употреба, износоустойчивост и дълъг живот на използване. 【Свободни ръце и удобно】 Много голям и мощен, специално използвани за захващане на мобилни ръкавици, респиратор, ще стане отличен помощник в работата.Скоби за ръкавици Werk Weit ще ви помогнат да се освободи ръката си. 【Широко приложение】Скоби за ръкавици за строителство може да се използва широко.Той също се използва за производство на ръкавици, маски, ключове, электролент и други изделия. 【Брой】 В комплекта са включени 12 скоби за ръкавици, което е достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди и замяна.

Опции за продукта

Свързани продукти