.

.

Средство За Премахване на Миризмата на Риболовни Куки С УЛИТКОВЫМ Проследи Инструмент, Извлекатель на Рибарската Примамки Capture Куки, Клещи За Изключване на Пъстър?

Средство За Премахване на Миризмата на Риболовни Куки С УЛИТКОВЫМ Проследи Инструмент, Извлекатель на Рибарската Примамки Capture

BGN 7.30

Наличност
На склад

Изберете размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката 【Защита от корозия】 Устройство за отстраняване на риболовни куки SNAIL TRAIL изработено от неръждаема стомана морския класа, притежаваща отлична устойчивост на корозия.Той е идеален както за морски, така и за сладководна вода. 【Дълга горловина】 Горловина 4,5 инча предоставя безопасно вытаскивание куката, без да се удари ръката в устата на рибата, дори ако на куката дълбоко засел. 【Се извлича в миг на око】 Оборудван с трайни извити дръжка, този гребец куки има траен улавяне на челюсти, позволява бързо и стреля куки с една ръка. 【Без мирис след свързване】След свързване на каша лента, мирис между дланите си с вода или без нея.Може да откриете, че миризмата изчезна. 【Размери】 Обща дължина 7,5 инча; 3 "Дръжка, 3" дръжка и 4,5 " кука за изваждане.

Опции за продукта

Свързани продукти