.

.

Pasamer Диадема За Душата на детето Елегантен Класически Прости и Красиви Цветове Превръзка от неопрен За Душата на Детето Превръзка от неопрен За Душата на Детето По?

Pasamer Диадема За Душата на детето Елегантен Класически Прости и Красиви Цветове Превръзка от неопрен За Душата на Детето

BGN 19.89

Наличност
На склад

Класически цветове : Детски душ с тиарой, класически корсаж за родителите, изглежда официално Материал : Изработен е от висококачествен материал, мек на допир, прост дизайн, сладък и елегантен.Многоцелеви : идеален за украса на парти в чест на рождения ден на детето, идеален подарък за бъдещи родители, непременно ще добави приятна атмосфера в техните детски душ, парти с разкриването на пол, празник на детето.Без прашец : Тъй като това е безсмъртно цвете, изработени от материал, благоприятни за кожата, не е нужно да се притеснявате за алергии, когато го носите.Комплектът включва : Комплекта се състои от 1 на убора с цветя модел, 2 брошки за бъдещи родители и 1 през рамо. Класически цветове : детски душ с тиарой, родителски корсаж в класически стил, изглеждат официално. Материал : Изработен е от висококачествен материал, мек на допир, прост дизайн, сладък и елегантен.Многоцелеви : идеален за украса на парти в чест на рождения ден на детето, идеален подарък за бъдещи родители, непременно ще добави приятна атмосфера в техните детски душ, парти с разкриването на пол, празник на детето.Без прашец : Тъй като това е безсмъртно цвете, изработени от материал, благоприятни за кожата, не е нужно да се притеснявате за алергии, когато го носите.Комплектът включва : Комплект се състои от 1 на убора с цветя модел, 2 брошки за бъдещи родители и 1 през рамо. Без прашец : Тъй като това е безсмъртно цвете, изработени от материал, благоприятни за кожата, не е нужно да се притеснявате за алергии, когато го носите. Комплектът включва : Комплект се състои от 1 на убора с цветя модел, 2 брошки за бъдещи родители и 1 през рамо. Материал : Изработен е от висококачествен материал, мек на допир, прост дизайн, сладък и елегантен. Класически цветове : детски душ с тиарой, класически родителски корсаж в тон, изглежда официално. Универсален : идеален за украса на парти в чест на детската душа, идеален подарък на бъдещите родители, непременно ще добави и приятна атмосфера техните детето на душата, парти с разкриването на пол, педиатър специален повод.

Опции за продукта

Item Type:
Baby Shower Tiara
Product Material:
Polyester
Product Use:
Suitable For Baby Shower Decoration, Etc.
Package List:
2 x Badge:
1 x Shoulder Strap:
1 x Headgear:

Свързани продукти