.

.

Комплект за стрелба с лък Click N' Play с лък и стрела, за деца, Играчки лък и стрели, които светват за игри на открито, с 3 стрели-нещастници, Цел и колчаном, Определени за п?

Комплект за стрелба с лък Click N' Play с лък и стрела, за деца, Играчки лък и стрели, които светват за игри на открито, с 3 стрели-нещастници,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Комплект за стрелба с лък за деца - Изживейте отново на въображението на вашето дете чрез тази играчка набор от лъка и стрелата, която включва (1) 24-инчов лук, (1) целта в десятката, (3) стрели с вендузи и (1) колчанВъзпламени забавление - Този детски комплект за стрелба с лък е оборудван с подсветка с лук, което го прави идеалната играчка за игра на деня или нощта.Образователен и интерактивен - Насърчаване на физическата активност и обучение с помощта на тази забавна набиране на закрито / на открито!Децата ще практикуват своите умения малък мотор, точност и визуално-моторна координация в фигуративни и интерактивна форма. Страхотна идея за подарък - Тази играчка комплект лък и стрели е чудесен игра предмет за деца на възраст от 4 години и ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, Коледа, празници и всеки друг специален повод!.Високо качество - Изработен от устойчив, действително нетоксичен пластмаса, безопасен за деца.Тази играчка, определени за стрелба с лък е лесен за използване и идеален за забавление на закрито и на открито.Стрелките на присосках осигуряват безопасност за деца. 24-инчов лук – 3 с 16-цолови стрели, колчан и цел. комплект за стрелба с лък Click n' play ще накара вашите деца да се преструва на истински ловци. той се задвижва почти като истински лък и стрели, че доставя много удоволствие и наистина е страхотно забавление.Деца ще получите много забавно, като се научат да се стреми, да стреля и ловува с помощта на мастило на набор от лъка и стрелата click n' play jumbo с подсветка, в който са включени 3 стрели с вендузи, колчан и цел.Дължина на стрелата - 24 инча, лук - 16 инча, колчана - 12 инча, цел - 10 инча. това ще бъде идеален подарък както за момчета, така и за момичета.

Опции за продукта

Свързани продукти