.

.

DOITOOL 5 бр. Заключване за детска дръжката на Вратата, Брави за Безопасност за деца, Брави за Деца, Детски ключалки за врати, Заключване за сигурност за врати, Детски Бр?

DOITOOL 5 бр. Заключване за детска дръжката на Вратата, Брави за Безопасност за деца, Брави за Деца, Детски ключалки за врати, Заключване

BGN 29.52

Наличност
На склад

НАТИСНЕТЕ, POMДръжка-лост за детски брави : Тази ръчно задвижваната защищающая от деца, използвани в дома, за високоефективна защита от по-малките деца.Детски ключалки за сигурност за входни врати : ВРАТИ БРАВИ за ДЕЦА Отлично качество на изработка на нашите продукти ще ви донесе удоволствие от употреба и ще повиши настроението.Защита на дръжката на вратата от деца : Двойно обезопасена отключване, повишена защита, бебе и домашен любимец не може да се отвори вратата.Детска система за заключване на вратите : ✨ Защитно заключване на вратата от ABS-пластмаса, устойчив на жеванию, сигурен, лесен за работа, натиснете бутона за отключване.Брави, защитени от деца : Здрава конструкция, устойчивост, недеформируемость, устойчивост на удар и устойчивост на стареене, за да се гарантира дългосрочната надеждност.

Опции за продукта

Свързани продукти