.

.

Коледна Надуваема Елха, 7-Подножието на Led Светлини Гигантски Коледни Надуваеми Изделия с 3 Пакетирани Подарочными Кутии, Станта Коледа и Снежен човек за Коледна ук?

Коледна Надуваема Елха, 7-Подножието на Led Светлини Гигантски Коледни Надуваеми Изделия с 3 Пакетирани Подарочными Кутии, Станта Коледа и

BGN 2.00

Наличност
На склад

【7-подножието на надуваеми Украшения за елхи】Гигантска коледна елха украсена с прекрасен Дядо Коледа, Снеговиком и красиви звезди, така че тя да може бързо да привлече вниманието на деца и гостиВградени led светлини могат да подсвечиваться през нощта, засилване на радост и щастие на Коледа.Надуваеми играчки, коледна тематика, определено са най-популярният начин за украса на двора. 【Вградени led светлини】 В тези гигантски коледни надуваеми лодки вградени бели и RGB led лампа, която ще си градина и двор за топло и празнично нощно шоу.Сверкающая звезда на върха на дървото и цветни декорации за коледната елха създават щастлив и приятна атмосфера на празника, да донесе на семейството ви безкрайни изненади и радост. 【Бързо самонадувание】Вграден мощен вентилатор улеснява помпи, при свързване на адаптер за стандартен електрически контакт, той автоматично накачается в продължение на няколко минути.Не забравяйте да затегнете долната цип преди надуванием.Можете да изключите захранващия адаптер и откопчавам на дъното с цип, за бързо изпомпва въздуха. 【Супер стабилен и здрав материал】 Надуваема дърво за коледна украса идва с 2 торби за вода, 2 издръжливи тросами и 5 тояги за заземяване, за да не я година, уби от вятъра.Коледни надуваеми матраци за двора, изработени от полиестер с висока якост 210 Тона, което означава, че те издържат на почивки. Забележка : Не използвайте ги по време на буря или силен вятър, за да се избегне повреда в матрака или повреда на tarps. 【- Добри Коледна украса】Тази надуваема декоративна коледна елха е идеален за зимните коледна украса на открито в двора, украса на коледни събития, празнични експлозии, декор в навечерието на Коледа.У нас има 12 месеца гаранция.Ако у вас все още са останали някакви проблеми по време на инсталацията, дефектни детайли, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти по електронната поща на оперативни решения, ние ще решим в рамките на 24 часа. 【7-подножието на надуваеми Украшения за елхи】Гигантска коледна елха украсена с прекрасен Дядо Коледа, Снеговиком и красиви звезди, така че тя да може бързо да привлече вниманието на деца и гости.Вградени led светлини могат да подсвечиваться през нощта, засилване на радост и щастие на Коледа.Надуваеми играчки, коледна тематика, определено са най-популярният начин за украса на двора. 【Вградени led светлини】 В тези гигантски коледни надуваеми лодки вградени бели и RGB led лампа, която ще си градина и двор за топло и празнично нощно шоу.Сверкающая звезда на върха на дървото и цветни декорации за коледната елха създават щастлив и приятна атмосфера на празника, да донесе на семейството ви безкрайни изненади и радост. 【Бързо самонадувание】Вграден мощен вентилатор улеснява помпи, при свързване на адаптер за стандартен електрически контакт, той автоматично накачается в продължение на няколко минути.

Опции за продукта

Свързани продукти