.

.

Kukeyiee Прости Струни за звънци, Играчки за папагали, Играчка за птици, на Струни, за камбанки за птици, Играчки за ухапване папагали, Подвесное украса за клетките.

Kukeyiee Прости Струни за звънци, Играчки за папагали, Играчка за птици, на Струни, за камбанки за птици, Играчки за ухапване

BGN 3.00

Наличност
На склад

[Високо качество] : Тази играчка за домашни любимци са изработени от дърво, пластмаса и металМоже да виси в клетка за украса. [Уникален дизайн] : Тази играчка-папагал извършва в прекрасни цветове, подходящи хоби птици.Това е полезно за физическото и психическо здраве на птиците. [Трябва] : Този аксесоар за клетка за клетките просто е необходим за папагали.Това осигурява необходимата на физическата активност за поддържане на здравето на вашия малък домашен любимец. [ПРИЛОЖИМО за] : Този аксесоар за клетка за клетки, подходящи за малки домашни животни, като птици, малки папагали и т. [Идеален подарък] : Тази играчка за домашни любимци може да се превърне в идеален подарък за любителите на птици. [Високо качество] : Тази играчка за домашни любимци са изработени от дърво, пластмаса и метал.Може да виси в клетка за украса. [Уникален дизайн] : Тази играчка-папагал извършва в прекрасни цветове, подходящи хоби птици.Това е полезно за физическото и психическо здраве на птиците. [Трябва] : Този аксесоар за клетка за клетките просто е необходим за папагали.Това осигурява необходимата на физическата активност за поддържане на здравето на вашия малък домашен любимец. [ПРИЛОЖИМО за] : Този аксесоар за клетка за клетки, подходящи за малки домашни животни, като птици, малки папагали и т. [Идеален подарък] : Тази играчка за домашни любимци може да се превърне в идеален подарък за любителите на птици. 100% чисто ново с Високо Качество1. Тази играчка за домашни любимци, изработена от метал, дърво и пластмаса. Може да виси в клетка за украса.Също така е възможно да хапят и пълзи. Великолепен цветен дизайн, подходящ хоби птици, приет, за да се отпуснете налягането и за облекчаване на проблема с птиците. Това е полезно за физическото и психическо здраве на птиците. С кука Параметри на продукта : Име : играчка за птици, Материал : метал, пластмаса, дърво Размери : Дължина : 15,5 см/6,10 инча (прибл.) Нето тегло : 24 г/0,0529 килограм Цвят : светло Приложимо : папагали, птицыособенности : цветни, устойчиви, висящи играчки, играчки за домашни птицупаковка в комплект : 1x играчки за птици Забележка : Цветът на продукта може да се различават леко от снимките, поради различно осветление и на настройките на дисплея.

Опции за продукта

Свързани продукти