.

.

Къщи Колибри, 3 бр. Къщи за птици в градината, на Полето, Къщата на Открито, Качающаяся Колибри, Гнездо Колибри, Натурални Дървени Къщички за Колибри, за Окачване на У?

Къщи Колибри, 3 бр. Къщи за птици в градината, на Полето, Къщата на Открито, Качающаяся Колибри, Гнездо Колибри, Натурални Дървени

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Къща колибри от естествено дърво】Къща Колибри, изработени от естествена иглолистна дървесинаЗдрав и устойчив, екологично чист, дишащ.Може да се използва в продължение на дълго време, изящна изработка производство.Натурален материал улеснява привличането на природни колибри. 【Професионален дизайн】 Ние сме проектирали тази къща за колибри, след внимателни изчисления, че той идеално отговаря на формата на тялото на колибри, с шесто на входа, където птиците могат да застанат, така че те могат да се хранят или да защитава своите пиленца.Той също така може да се скрие от естествени хищници. 【Лесно подвешивается】 До върха е приложен сребърен метален пръстен, ние ви даваме три парчета канап, можете да използвате връв, за по-лесно се закача на гнездото в градината, на балкона, веранда, на клоните на дърветата, в офиса или на друго място, където искате да го закачите на закрито или на открито. 【Привлекателна максималната форма на птица】 форма на птичи гнезда ръчно изработени оригинални, дизайн на повърхността има уникален модел ръчно изработени, ясен и не губи цвета, може да бъде по-привлекателен за колибри в дома, дори и в сезон, без колибри, това може да бъде идеален за декорация на вашия двор. 【Гаранция за качество】 Всяко наше гнездо колибри внимателно тестван, за да имаш в ръцете си най-доброто, и за премахване на всякакви последващи проблеми, моля, незабавно се свържете с нас, ние ще се свържем с вас за първи път!. 【Къща колибри от естествено дърво】Къща Колибри, изработени от естествена иглолистна дървесина.Здрав и устойчив, екологично чист, дишащ.Може да се използва в продължение на дълго време, изящна изработка производство.Натурален материал улеснява привличането на природни колибри. 【Професионален дизайн】 Ние сме проектирали тази къща за колибри, след внимателни изчисления, че той идеално отговаря на формата на тялото на колибри, с шесто на входа, където птиците могат да застанат, така че те могат да се хранят или да защитава своите пиленца.

Опции за продукта

Свързани продукти