.

.

Супер Лъскав Блясък 304 6 бр., Матово Червило, По-Закръглен Грим за устни, Устойчив Водоустойчив Velvet Блясък За Устни, Пигментированный Грим За Устни, подарък За Момиче?

Супер Лъскав Блясък 304 6 бр., Матово Червило, По-Закръглен Грим за устни, Устойчив Водоустойчив Velvet Блясък За Устни, Пигментированный

BGN 15.34

Наличност
На склад

【Всичко-в-едно и универсално】 6 бр червила, телесен цвят Създават идеална основа за всякакъв вид начин на устните, от неутрални до смели, за дневно и нощно съвършенство.Подходящи за грим по всяко време на годината и по всякакви поводи, особено по време на работа в офиса, Срещи, пазаруване, партита.Идеално за всички, независимо от това, дали Сте Начинаещ в грима или Гримьор. 【Бърз отговор в рамките на 24 часа 】 Моля, имайте предвид, че пръчка може да бъде повредена по време на изпращане, ако са счупени продукт или не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще положим всички усилия, за да ви предложим най-доброто решение. 【Лъскава и Жестоко】Оригиналната червило червена светлина с изключително удобен матирана формула и мека кремообразна текстура Лесно се нанася, да се разпределя равномерно и да изсъхне До Луксозен бархатистого послевкусия, което се запазва в продължение на няколко часа.Веганская и не е тестван върху животни. 【Наситени и крем】 Това грандиозно, богато пигментированная червило, състояща се от натурални нюанси, придава на устните наситен цвят и матирана повърхност.Той комбинира в себе си Ненадмината формула с превъзходен комфорт и е проектиран по такъв начин, че да се осигури пълно наситено с покритие Само с едно нанасяне. 【Лесна и широко използвана】 Лека текстура и интензивно хидратиране Осигуряват шелковистое усещане за нулева гравитация. идеален за лична употреба или за подарък на мама, съпруга, приятелка за рождения си Ден, на Деня на благодарността, Коледа, Хелоуин или други празници.Супер лъскав блясък 304 6 бр., матово червило за устни, по-закръглен грим, устойчив водоустойчив velvet блясък за устни, пигментированный грим за устни, подарък за момичета и жени, горно покритие за устни Елегантност - това е ключът : красота, простота и качество са снабдени с продукти, изработени от най-добрите материали, предназначени да предадат занижени и неподвластную време за изтънченост.

Опции за продукта

Свързани продукти