.

.

Заплитане на Косата 26 Инча 8 Опаковки За удължаване на Косата, Професионални Синтетични Опашка За коса, Възли на една Кука, мека текстура, цвят яки, Без сърбеж, инста?

Заплитане на Косата 26 Инча 8 Опаковки За удължаване на Косата, Професионални Синтетични Опашка За коса, Възли на една Кука, мека

BGN 2.67

Наличност
На склад

Материал за коса 】 : Удължаване на коса, плетене От висококачествен низкотемпературного огнестойкого синтетични влакнаТекстура, цвят яки, естествен вид и мекота на допир, като човешки косъм. 【Предимства 】 : Дълга свежест без раздразнения на кожата, много лека, без сърбеж, не спутывается, не добри.когато, без химически мирис, устойчив на пот, естествен и трайна.Опитвайки се да Го използвате, ще ви Изненада. 【Лесна инсталация】: Професионално удължаване на коса, плетене на плитки, спестява много повече време за изплитането и монтаж.Удобно за носене в продължение на дълго време.Идеален за създаване на Прически, които ще Обожават. 【Технически характеристики на продукта】 : Размер : 26 см, тегло : около 90 гр / опаковка Има много цветове и размери за плетене на косата по ваш избор. 【Конфигуриране на гореща вода】 : Можете много лесно да се промени прически за плетене, потапяне ги в гореща вода.Температура на топлата вода : 80 ℃/175℉.Можете да Плитка опашка, връзвам косата си на една кука Или по-сенегальски я огъвате и косата на една кука, както ви харесва.

Опции за продукта

Свързани продукти