.

.

AIFEIBAO Deluxe Малка Огнеупорна каса с докосване на екрана caja fuerte, Домашни Сейфове за Сигурност с Биометрическим пръстов Отпечатък, Скрит Парола, цифров сейф за пари в оф?

AIFEIBAO Deluxe Малка Огнеупорна каса с докосване на екрана caja fuerte, Домашни Сейфове за Сигурност с Биометрическим пръстов Отпечатък,

BGN 0.33

Наличност
На склад

Негорими водоустойчив сейф ?【Защитен бокс за крака с дебелина 0,86 фута】 Външен размер в инчове : 9.8*11 (В * Ш * Г) инча, вътрешен размер в инчове : 9.4 по този начин, достатъчно капацитет за съхранение на всички видове ценности като пари в брой, юридически документи, паспорт, бижута, оръжие и така нататък.Когато по някаква причина нямат дом, здрав сейф може ефективно да защити вашата собственост.Компактен дизайн, идеален за поставяне в дома или офиса. ?【Три начина отключване】В сейфа на сигурността прилага биометричните полупроводниковата технология smart identify, което ви позволява да го отключите един пръст за 0,1 секунди.В допълнение към разблокировке на четец на пръстови отпечатъци, можете също така да настроите кода с цифри 3-8, функция на виртуалния парола не ще позволи на други хора да научат правилния код.Ако не можете да използвате вашия пръстов отпечатък или цифровата клавиатура.Можете също така да отвори сейф резервен ключ.Три начина за отваряне на повишаване на безопасността и удобството на използване. ?【Подвижен рафт】Пожаробезопасный сейф снабден с подвижни рафтове за удобна организация на ценности вътре, обшитой време затворени кърпа за защита на пистолети, бижута и много други от надраскване.Сейф - най-добрият партньор за сигурност в къщи, хотели в, хотели и офиси. ?【Двойна система за сигнализация】 Три последователно погрешно въведената парола за securitysafe активират 20-секунден предупредителен сигнал, а на клавиатурата с парола ще бъде изключена от 180 секунди. Въвеждане на правилен код, за да спрете алармата, ефективно предотвратяване на опити за кражба на души. ?【Инсталиране и послепродажная гаранция】 Електронен сейф е с предварително пробити монтажни отвори в задната част, а расширительные винтове, които са включени в комплекта.У нас има 24-часова онлайн услуга за поддръжка на клиенти, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние подкрепяме 90 дни безусловно връщане и размяна.

Опции за продукта

Свързани продукти