.

.

CZZXI 1000 бр. Малки Прозрачни Дъвка за Коса, 2 бр. Инструмент за маша за Коса наопаки, 1 бр. Гребен от Крысиного на Опашката, 1 бр. Нож За коса, 2 бр. Щипки за коса под формата ?

CZZXI 1000 бр. Малки Прозрачни Дъвка за Коса, 2 бр. Инструмент за маша за Коса наопаки, 1 бр. Гребен от Крысиного на Опашката,

BGN 3.00

Наличност
На склад

Парцел - Включва 1000 гумени ленти за коса, 2 устройства за продевания прежди с различни размери, 1 гребен от крысиного на опашката, 1 дъвка за облекчаване на косата гумени ленти за коса. Инструменти за различни стилове - създаване на различни прически всеки ден с помощта на нашите инструменти за оформяне на косата.Отлично за плетене на френски косичек, насипни косичек, опашки.Вижте повече стилове на Tiktok и Youtube.Гъвкави и издръжливи - 2 инструмента за оформяне на косата с различни размери с твърди пръчки и гъвкави краища.Тя засвири точно толкова, за да се извади си на "конска опашка", а веднага след това се връща към първоначалната си форма, да стане гъвкав и лесен за приспосабливаемой за насипни френски косичек или "конски опашки".Гребен от крысиного на опашката с метален щифт - гребен с въглен, притежаващ висока гъвкавост и устойчивост на разкъсване.Също така идва с высокопрочным метален гребен, който е устойчив на извивката и напрежението, което го прави идеален за оформяне на косата, пробора, зачесывания назад и оцветяване.Фиби, във формата на птицечовка и машина за връзване на коса - Заплетая едната страна на косата, можете да използвате щипки за закрепване на насипни коса от другата страна.Нож за коса е изработена от ABS + остриета от неръждаема стомана, това е бърз и безболезнен инструмент за премахване на опашки. (Поставете върха на нож за коса под една от пантите еластична лента.Вдигнете бали нагоре и далеч от косата и след това плъзнете, за да приема, за да свали еластична лента за коса). прозрачни дъвка 1000шт-високо качество, меки, много еластични, им е трудно да се оттегли, с чанта, им е по-лесно да се съхранява и да носи. с различни размери резба за коса, която отчита косата жени, бебета и малки деца.Отличен за френските косичек, насипни косичек, опашки. Модерен и сладък инструмент за бързо и безболезнено премахване на конска опашка във формата на сърце-разработен, за да бъде по-безопасно и полезно, малък накрайник лесно преминава през изключително дъвка, а дупката е по-малко и по-безопасно.

Опции за продукта

Свързани продукти